Вградни апарати

Прикажани 1–24 од 83 резултати

Прикажи 12 18 24 36

Vivax BH-022VC Стаклокерамичка плоча

6.900 ден

Vivax BH-042IN X индукциска вградлива плоча

12.390 ден

Vivax BH-042IN индукциска вградлива плоча

11.200 ден

Vivax BH-042VC вградна стаклокерамичка плоча

8.690 ден

Vivax BH-312EI X ECONOMY вградна плинска плоча

6.490 ден

Vivax BH-312ICI X вградна плинска плоча

7.290 ден

Vivax BH-402I G вградна плинска плоча

6.590 ден

Vivax BO-654PH G врадена печка

11.600 ден

Vivax BO-658FXHTD G вградена печка

14.900 ден

Vivax CFRB-246BLF вграден фрижидер

26.900 ден

Vivax DWB-451052B вградна машина за садови

16.400 ден

Vivax DWB-601473B вградна машина за садови

20.900 ден

Vivax MWOB-2015G X вградна микропечка

8.490 ден

Vivax MWOB-2020G G вградна микропечка

9.650 ден

Vivax WFLB-140816B вградна машина за перење алишта

12.900 ден

Vivax вградна печка BO-658FXHTD X

15.200 ден

Favorit Вграден фрижидер UCF 2760 COMBI

21.200 ден

Favorit ВГРАДЕН ШПОРЕТ + Плотна 4–J BLACK

17.900 ден

Favorit ВГРАДЕН ШПОРЕТ + Плотна 4–J Inox-B

18.300 ден

Favorit ВГРАДЕН ШПОРЕТ + плотна 4–J LUX

21.000 ден

Favorit Вградна Домино плоча D2

6.500 ден

Favorit Врадна машина за садови BI45-D22

15.400 ден

Favorit Вградна машина за садови BI60-l14

16.200 ден

Favorit Врадна микробранова печка MBPVL 20

10.700 ден