Машини за перење

Прикажани 1–24 од 39 резултати

Прикажи 12 18 24 36

Favorit Машина за перење L-6100

12.390 ден

Favorit Машина за перење L-7101

13.500 ден

Favorit машина за перење L – 8101

14.700 ден

Favorit машина за перење L – 9101

16.300 ден

Favorit машина за перење W – 6101

12.400 ден

Favorit машина за перење W – 7122

14.500 ден

Favorit машина за перење W – 8122

15.900 ден

Favorit машина за перење W – 9122

17.600 ден

Favorit машина за перење W – 9142Т BLDC

20.700 ден

Favorit Машина за перење A-5101

11.700 ден

Favorit Машина за перење со инвертер мотор W-7122 BLDC

17.600 ден

Favorit Машина за перење со инвертер мотор W-8122 BLDC

18.200 ден

Gorenje DE82/G, Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа, 8 Kg

37.990 ден

Gorenje WA94CS, Машина за перење алишта, Инвертер PowerDrive мотор. A+++, 9 Kg

31.190 ден

Gorenje WHP 74 ES, Машина за перење алишта SLIM, ЛЦД Дисплеј, 7кг

18.990 ден

Gorenje WNEI 84 BS, Машина за перење алишта, Црна врата, Голем ЛЦД

27.990 ден

Gorenje WNEI 94 BS, Машина за перење алишта, Инвертер PowerDrive мотор. A+++, 9 Kg (Copy)

29.990 ден

Gorenje WD10514S, Машина за перење и сушење алишта, 10kg, 1400rpm

39.990 ден

Gorenje WE723, Машина за перење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1200 в

21.490 ден

Gorenje WP723, Машина за перење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1200 в

20.790 ден

Gorenje WP7Y3, Машина за перење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 800 вр

16.990 ден

GORENJE Машина за перење WE 823 A+++, 8kg, 1200 врт./min, 16прог.

22.890 ден

GORENJE Машина за перење WEI 723, Инвертер мотор, 7 kg, 1.200 rpm, A+++

22.890 ден

GORENJE Машина за перење WEI 84 CPS, Инвертер мотор,8 kg, 1.400 rpm, A+++

25.990 ден