Машини за сушење

Се прикажуваат сите 14 резултати

Прикажи 12 18 24 36

Gorenje DA83IL, Кондензациска машина за сушење алишта со Топлотнa пумпа

46.990 ден

Gorenje DE7B Машина за сушење на алишта – кондензациска, 7kg

22.990 ден

Gorenje DE8B, Кондензациска машина за сушење алишта, Голем ЛЦД, 8kg

23.990 ден

Gorenje DP7B, Кондензациска машина за сушење алишта, ЛЦД Дисплеј

21.990 ден

Gorenje WD10514S, Машина за перење и сушење алишта, 10kg, 1400rpm

39.990 ден

VIVAX HOME Машина за перење и сушење WDF-1408D616BS

26.900 ден

Favorit Машина за сушење L – 71 C

13.900 ден

Favorit Машина за сушење L – 81 C

14.700 ден

Favorit Машина за сушење W – 82 HP (со ТОПЛИНСКА ПУМПА)

21.900 ден

Favorit Машина за сушење W-72

14.600 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

15.450 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VTP2

24.190 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

16.430 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VTP2

26.490 ден