Фрижидери

Прикажани 1–24 од 84 резултати

Прикажи 12 18 24 36

RB34T602FSA/EK Samsung Фрижидер со долен замрзнувач и SpaceMax™ технологија

30.990 ден

RB34T652ESA/EKSamsung Фрижидер со долен замрзнувач и SpaceMax™ технологија

36.990 ден

RB34T672FWW/EK Samsung Фрижидер со долен замрзнувач и SpaceMax™ технологија

30.990 ден

Samsung Фрижидер со долен замрзнувач и SpaceMax™

32.990 ден

F1005 Вертикален замрзнувач

8.900 ден

F2451 Вертикален замрзнувач

14.800 ден

Favorit Двокоморен фрижидер RF 263

10.900 ден

Favorit Двокоморен фрижидер RF 263 S

12.000 ден

Favorit Двокоморен фрижидер RF 330

14.400 ден

Favorit Комбиниран фрижидер CF 278

14.800 ден

Favorit Комбиниран фрижидер CF 278 S

15.500 ден

CF 374 Favorit Комбиниран фрижидер

17.700 ден

Favorit Комбиниран фрижидер CF 374 Inox

18.900 ден

Gorenje F 4141 PW, Вертикален Замрзнувач, Бела боја, 143l

16.590 ден

Gorenje F 6245 W, Вертикален Замрзнувач, Бела боја, Метална рачка на врата, 208L

19.490 ден

Gorenje FH 211 AW, Хоризонтален Замрзнувач , Бела боја, Нето капацитет 194L

15.690 ден

Gorenje FH 301 CW, Хоризонтален Замрзнувач , Бела боја, Нето капaцитет 303L

18.990 ден

Gorenje FH 401 CW, Хоризонтален Замрзнувач , Бела боја, Нето капацитет 385L

19.990 ден

Gorenje FH 451 CW, Хоризонтален Замрзнувач , Бела боја, Нето капaцитет 457l

20.990 ден

Gorenje FN 6191 DHW, Вертикален Замрзнувач, No frost, Бела боја, 243l

28.990 ден

Gorenje NRC6193SXL5, Комбиниран фрижидер, сива металик, Total NoFrost

39.990 ден

Gorenje NRK 6191 ES4, Комбиниран фрижидер со долна комора, Сребрeна боја, Total NoFrost

25.990 ден

Gorenje NRK 6191 EW4, Комбиниран фрижидер со долна комора, Бела боја, TOTAL NO FROST

24.990 ден

Gorenje NRK 6192 ABK4, Комбиниран фрижидер со долна комора, Црн, NoFrost Plus , 302l

31.590 ден